Настаняване

Нашата малка, но много уютна, къща за гости се състои от четири стаи и една обща кухня, напълно оборудвана с всичко необходимо за приятния ви престой.

 

Максималният капацитет на къщата е девет до десет легла, разпределени в следните стаи:

-        Стая 11: три единични легла с баня и тоалетна на първия етаж в непосредствена близост до общата кухня.

 

На втория етаж:

-        Стая 21: едно двойно легло и самостоятелна баня и тоалетна.

-        Апартамент 22/23: две свързани стаи, всяка от които с по едно двойно легло.
Стая 22 разполага със самостоятелна баня и тоалетна.
Възможност за трето допълнително легло в стая 23.

 

В Тинковата къща можете да изпитате автентичната Възрожденска атмосфера, която ревниво съхраняваме, без да се лишавате от съвременни удобства.

Всичките ни стаи са климатизирани и снабдени с кабелна телевизия. Безжичният Интернет е разбира се безплатен за нашите гости.

 

Директно до къщата разполагаме и с безплатни места за паркиране.

 

Попитайте на място за нашите домашно приготвени специалитети за закуска. С удоволствие ще разнообразим деня ви с домашна баница, пита или различни сладкиши.

 

А ако решите сами да приготвите нещо, на ваше разположение е напълно оборудвана кухня със съдомиялна машина, хладилник, микровълнова печка и всички необходими съдове. На пет минути пеша се намират и няколко магазина за хранителни стоки.

 

За всички “истински мъже“ можем да предоставим барбекю-грил, с който да си направите незабравима вечер в лятната ни градина.

А дори и да завали, можете да се приютите под стряхата и да продължите тържеството си.

 

В случай, че сте решили просто да се поглезите в отпуската си, в непосредствена близост ще откриете разнообразие от ресторанти и механи, където ще си оближете пръстите с традиционна българска и европейска кухня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

r.

 

Стая 11е разположена на първия етаж. Тя има три единични легла, телевизор и баня и тоалетна на същия етаж.


Прозорецът гледа към лятната градина. Сериозно удобство е, че стаята се намира точно до кухнята. (linkup)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поемайки по дървените стълби нагоре към втория етаж се озоваваме на дървения чардак пред стаи 21 и 22/23 – идеалното място за сутрешното ви кафе на пясък.

Стая21 на втория етаж е обзаведена с едно двойно легло-спалня, телевизор и самостоятелна баня и тоалетна. Прозорците предлагат изглед към калдаръмената улица, към двора на къщата и към крепостта. (link up)

Стаи22/23е обзаведена като семеен апартамент с два самостоятелни входа и топла връзка между двете стаи. Комбинираната баня и тоалетна е свързана със стая 22.

В стая 22 на ваше разположение са двойно легло-спалня и телевизор.

 

В стая 23 се намира още едно двойно легло-спалня, като съществува възможност да се постави допълнително трето легло. В стаята има самостоятелен телевизор. Двата самостоятелни заключващи се изхода и свързващата врата превръщат апартамент 22/23 в удобна алтернатива за семейства с деца и осигурява отличен комфорт и лично пространство за родителите, заедно с оптимален надзор над децата. (linkup)

 

 

.